Politik i Gribskov kommune – Klik her for flere “Lydindslag”

LYD: Byrådsmøde d. 16 april 2018

Mandag aften d. 16 april 2018 afholdte Gribskov kommune byrådsmøde. Du kan herunder lytte til lydoptagelsen af april måneds byrådsmøde. Klik “play” og lyt – delt i 4 lydfiler. Del 1: Del 2: Del 3: Del 4: Del 5: Lyd af Radio Kattegat Læs mere »

Borgmester Anders Gerner Frost med i bestyrelsen for nationalpark Kongernes Nordsjælland

Stærk indflydelse på Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har inviteret Borgmester Anders Gerner Frost med i bestyrelsen for Nationalpark Kongernes Nordsjælland. En post borgmesteren bestemt ikke takker nej til. Borgmester Anders Gerner Frost fortæller: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Jeg mener nationalparken har et kæmpe ... Læs mere »

Byrådet skal holde temamøder i og med lokalsamfundene

Borgmester Anders Gerner Frost ønsker, at byrådet i løbet af de næste år holder en række temamøderrundt om i kommunen. Temamøderne skal planlægges sammen med det lokalsamfund som mødet holdes i, så de er med til at sætte dagsordenen for hvad der skal tales om. Borgmesteren har bedt administrationen komme med forslag til hvordan det kan gøres. Dette forslag skal byrådet behandle på mødet ... Læs mere »

BREDT POLITISK FLERTAL I NYE UDVALG I GRIBSKOV.

Det officielle startskud til det politiske arbejde blev taget i dag, hvor fagudvalgene besatte poster som formand og næstformand. Borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov) ser frem til bredt samarbejde. Nu er det politiske landkort officielt tegnet for byrådsarbejdet i Gribskov Kommunes fagudvalg. Udvalgene har i dag fredag d. 6 april 2018 besat posterne som formand og næstformand i udvalgene, og ... Læs mere »

LYD: Ekstraordinær byrådsmøde 3 april 2018

Tirsdag morgen kl. 7 afholdte Gribskov kommune et ekstraordinær byrådsmøde med 2 punkter på dagsorden – et åben og et lukket punkt. Radioen var med til mødet (den åbne del) og du kan herunder lytte til det åbne punkt, vi har delt i 2 lydfiler pga. en kort pause, som Venstre fik tildelt kort inde i mødet. Klik “play” og ... Læs mere »

Konstiueringspartierne, G, A, Ø, C og O, ønsker at se på det fremtidige samarbejde med Attendo

Fagudvalgene skal nu drøfte muligheden for at give administrationen mandat til et afklaringsforløb, der afdækker hvilke muligheder der er for en fremtidig organisering af hjemmeplejen i Gribskov Kommune. Gribskovs borgmester, Anders Gerner Frost (NytGribskov), gør nu klar til at byrådet og fagudvalgene præsenteres for løsningsforslag, der kan sikre en fremtidig robust organisering af hjemmeplejen. ”Det er vigtigt at understrege, at ... Læs mere »

LYD: Hør byrådsmødet fra d. 12 marts 2018.

LYD: Mandag aften d. 12 marts var byrådssalen i Helsinge igen rammerne om Gribskovs byrådsmøde, denne gang for mødet for marts måned 2018. Dagsorden for byrådsmødet var: Indholdsfortegnelse 24. Godkendelse af dagsorden 25. Revurdering af budget 2018-2021 26. Genåbning af budget 2018-2021 27. Kvalitetsrapport for dagtilbud og skolevæsenet i Gribskov Kommune 2016 – 2017 28. Ændring af klinikstruktur i tandplejen ... Læs mere »

Børneudvalget har besluttet, at ændre på indholdet af Gribskov Akademi

Boost til afgangseleverne – Gribskov Akademi Børneudvalget har besluttet, at ændre på indholdet af Gribskov Akademi. Gribskov Akademi skal gennemføres af kommunens egne lærere og skal målrettes de fagligt svageste af afgangseleverne. Eleverne skal have et fagligt boost, som løfter dem karaktermæssigt og ruster dem bedst muligt til videre ungdomsuddannelse. Flere elever skal have 2 eller højere I Gribskov Kommune ... Læs mere »

Betina Sølver Hansen er nu løsgænger

Ældreudvalgsformand i Gribskov kommune Betina Sølver Hansen har i dag meldt sig ud af Socialdemokratiet i Gribskov og bliver løsgænger. “Ja, jeg må jo nok indstille mig på ikke at være udvalgsformand meget længere, men det er nu heller ikke det vigtigste for mig” udtaler Betina Sølver til Ugeposten. En beslutning hun også har videregivet til borgmester Anders Gerner Frost, ... Læs mere »

Gribskov: BORGMESTER OG 1. VICEBORGMESTER VARSLER ØKONOMISK GENOPRETNINGSPLAN

Gribskovs økonomi er langt dårligere end forventet, viser et nyt kasse-eftersyn. Kommunens pengekasse vil løbe tør i løbet af få år, og derfor varsler Anders Gerner Frost og Bo Jul Nielsenen økonomisk genopretningsplan. Det ser økonomisk langt mere sort ud for Gribskov, end det tidligere flertal i byrådet har givet udtryk for. Om ét år risikerer kommunen at være sat under ... Læs mere »