Lydindslag – Klik her for flere “Lydindslag”

LYD/FOTO: 1. maj taler på Esrum Møllegård

Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti i Gribskov afholde denne 1. maj, på arbejdernes internationale kampdag, et fælles 1. maj arrangement på Esrum Møllegård. Der var mulighed for at lytte til taler af Britta Christholm (SF), Morten Dahlberg (A), Folketingsmedlem Christine Antorini (A) og byrådsmedlem Bo Jul Nielsen (A) og værten der bandt hele arrangementet sammen mellem talerne stod formanden for Socialdemokratiets ... Læs mere »

LYD: Byrådsmøde d. 16 april 2018

Mandag aften d. 16 april 2018 afholdte Gribskov kommune byrådsmøde. Du kan herunder lytte til lydoptagelsen af april måneds byrådsmøde. Klik “play” og lyt – delt i 4 lydfiler. Del 1: Del 2: Del 3: Del 4: Del 5: Lyd af Radio Kattegat Læs mere »

LYD/FOTO: Det Grønne Hus i Helsinge er genåbnet

Det Grønne Hus, butik med salg af genbrugsting, er tirsdag formiddag genåbnet i nye lokaler. Det Grønne Hus lå i mange år på Møllestien men er denne formiddag, efter nogle flyttedage, genåbnet på bagsiden af Sparekassen Sjælland, Østergade 7, og ud til den store p-plads. Genåbningen blev markeret med reception og tale af bl.a Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost og ikke ... Læs mere »

LYD/FOTO: Sparekassen Sjælland er åbnet på banktorvet i Helsinge

Sparekassen Sjælland har i dag d. 12 april 2018 åbnet bankfilial i den gamle Nordea bygning på “banktorvet” i Helsinge. Åbning blev fejret med en reception med en masse gæster på besøg, taler samt klip af den røde snor. Receptionen var godt besøg af borger og forretningsforbindelser m.m. der kom forbi for at hilse på og se den “nye” bankfilial i ... Læs mere »

LYD: Hør talerne ved DM i billard 2018 der finder sted i Vejby Billard Klub.

LYD/FOTO: VBK (Vejby Billard klub) og DDBU (Den danske Billard Union) præsenterer DM i billard 2018 i billard-lokalerne i Vejby Idrætsforening Alle kampene bliver tillige streamet live på nettet på denne side: http://kegler.ddbudm.dk/live Danmarks mesterskaberne blev her først på formiddag skudt i gang med taler af Vejby Idrætsforenings formand Niels Jørgen Larsen og Vejby Billard klubbens formand Carsten Andersen samt ... Læs mere »

LYD/FOTO: Årets idrætspriser 2017 i Gribskov blev ……

Gribskov Kultursal var rammerne for Gribskov kommunes uddeling af diverse idrætspriser for året 2017. Borgemesteren bød velkommen i salen efter fanerne blev båret ind i salen og derefter fik foreningskonsulent Susanne Jørgensen fra Center for Kultur, Fritid og Turisme i Gribskov ordet.   Aftens program så sådan ud: Uddeling af Idrætslederprisen, Årets Fund, Foreningsprisen og hædring af Mesterskabsvindere for året 2017 ... Læs mere »

LYD/FOTO: Kendt Vejby borger blev 60 år og hyldet med taler i Vejby Idrætsforening

Reception og festtaler i Vejby Idrætsforening d. 4 april 2018 – formanden Niels Jørgen Larsen blev 60 år. Man kan ikke sige Vejby Idrætsforening uden, at sige og tænke på Niels Jørgen Larsen, der igennem en årrække har været formand for byens aktive idrætsforening. Man kan næsten sige, at det lokale idrætshus er Niels Jørgens andet hjem, og dermed et ... Læs mere »

LYD/FOTO: “MENNESKET I KLOSTERET” på Esrum Kloster åbner d. 24 marts

Lyd/foto: MENNESKET I KLOSTERET – KLOSTERET I LANDSKABET Mennesket i Klosteret – Klosteret i Landskabet er en række nye oplevelser, der tager udgangspunkt i klosterets storhedstid, hvor munke boede i det imponerende klosterkompleks. Du kan tage med på en rejse gennem historien, både indenfor bag klosterets mure og udenfor rundt i landskabet. MENNESKET I KLOSTERET Magien er tilbage på klosteret. “Mennesket ... Læs mere »

LYD: Hør byrådsmødet fra d. 12 marts 2018.

LYD: Mandag aften d. 12 marts var byrådssalen i Helsinge igen rammerne om Gribskovs byrådsmøde, denne gang for mødet for marts måned 2018. Dagsorden for byrådsmødet var: Indholdsfortegnelse 24. Godkendelse af dagsorden 25. Revurdering af budget 2018-2021 26. Genåbning af budget 2018-2021 27. Kvalitetsrapport for dagtilbud og skolevæsenet i Gribskov Kommune 2016 – 2017 28. Ændring af klinikstruktur i tandplejen ... Læs mere »

LYD: “Kildehøj Park” bliver navnet på den nye kommende bydel bag Trongården i Vejby

Lyd/foto. Torsdag aften d. 8 marts blev der afholdt et borgermøde om den nye bydel i Vejby, der igennem lang tid har gået under navnet Tisvilde Ø, den kommende bydel bag Trongården i Vejby får dog navnet “Kildehøj Park”. Boligerne bliver på min 90 km3 for de mindste og der bliver både leje og ejer ejendomme men en salgspris fra lidt ... Læs mere »