Skibsmæglerfirmaet fejret 75 års jubilæum med reception og borgmestertale

Lyd/foto:

Det er ikke hver dag et familiefirma kan fejrer 75 års jubilæum med i dag kunne forhenværende borgmester Jan Ferdinandsen og Benn Ferdinandsen, der begge er sønner af stifteren N.B. Ferdinandsen, hejse dannebroflaget og indbyde til reception for det meget store og veldrevet skibsmæglerfirma N.B. Ferdinandsen & sønner a/s, der holder til i den store røde bygning ved havnen.

Skibsmæglerfirmaet N.B. Ferdinandsen & sønner a/s og det store sorte anker til venstre

Jan Ferdinandsens kontor med udsigt ud over kattegat

Med en fantastisk udsigt ud over havnet kan den forhenværende borgmester ikke bare nyde udsigten men også “lade batterierne op”  i skibsmæglerfirmaets hovedkontor i Gilleleje. Og som du kan lytte dig til i borgmesterens tale så bliver den forhenværende borgmester Jan F.s kontor også kaldet Gribskovs borgmesterkontor. Anders Gerner Frost nyder stadigvæk sit venskab med sin gamle læremester og partikammerat.

Fiskernes Hus – Gilleleje Fiskeriforening

Receptionen blev holdt i Fiskernes Hus på havnen i Gilleleje.

Jan F. og Benn F. er skibsmæglerfirmaets ansigter udadtil i den store verden, men næste generation Andreas Ferdinandsen, der er søn af Benn, var naturligvis også med til dagens store reception.

Kerneværdierne er fastholdt i firmaet, og trods alverdens moderne elektronik, computere osv. så er der een fast regel hos N.B. Ferdinandsen a/s – og det er, at et ord er et ord – ellers sagt på en anden måde en aftale er en aftale.

Borgmester Anders Gerner Frost var blandt de mange gæster og han holdt en tale for sin gamle læremester også kendt som Jan F.

Vi bringer senere i weekenden en video af talerne.

 

Radioen var med og du kan herunder lytte til talerne ved receptionen.

Klik “play” og lyt:

Velkomst af Benn Ferdinandsen og tale af Jan Ferdinandsen:

Tale af Borgmester Anders Gerner Frost:

Fotoserie:

Lyd/foto af Radio Kattegat

 

 

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.