Gilleleje: Åben hus i det gamle posthus før det bliver omdannet til aktivitetshus

Gilleleje: Åben hus i det gamle posthus før det bliver omdannet til aktivitetshus

Lyd/foto:

Lørdag d. 3 marts 2018 var der åben hus i det gamle posthus i Gilleleje og det var lige noget der trak folk til. Der var dårlig nok plads da Gilleleje Juniororkester spillet, som de første i dagens lange program, før der blev budt velkommen af Foreningen Gilleleje Gamle Posthus til de mange fremmødte, og byrådsmedlem og udvalgsformand Morten Ulrik Jørgensen holdt en tale på kommunens vegne.

Det nye aktivitetshus forventes ombygget og klar til åbning til september måned.

Det gamle posthus bliver iøvrigt sat i stand af stedets ejer Gribskov kommune i et partner/arbejdsfællesskab med Foreningen “Gilleleje Gamle posthus”. Kommunen har afsat ca. 1 mio. kroner til den grundlæggende istandsættelse og resten skal foreningen selv finde via støtte.

Radioen var med og du kan herunder lytte til velkomst talen og talen fra Morten Ulrik Jørgensen.

Klik “play” og lyt:

Velkomsttalen:

Tale af Morten Ulrik Jørgensen

Fotoserie:

Lyd/foto af Radio Kattegat

 

 

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.