LYD: “Kildehøj Park” bliver navnet på den nye kommende bydel bag Trongården i Vejby

LYD: “Kildehøj Park” bliver navnet på den nye kommende bydel bag Trongården i Vejby

Lyd/foto.

Torsdag aften d. 8 marts blev der afholdt et borgermøde om den nye bydel i Vejby, der igennem lang tid har gået under navnet Tisvilde Ø, den kommende bydel bag Trongården i Vejby får dog navnet “Kildehøj Park”. Boligerne bliver på min 90 km3 for de mindste og der bliver både leje og ejer ejendomme men en salgspris fra lidt under 2 mio kroner og op. Lejeprislejet bliver lidt under 10.000 kroner/måned for de mindste lejeboliger.

Vi var med til borgermøder, der blev afholdt af Gribskov kommune på den lokale skole i Vejby. På mødet kunne borgerne stille spørgsmål undervejs, desværre uden en mikrofon tilråde, så de fremmødte borger bagved havde svært ved at høre hvad der blev sagt undervejs i de forskellige indlæg der var på borgermødet.

Klik “play” og lyt til optagelsen herunder, der er delt i 3 lydfiler.

Del 1:

Del 2:

Del 3:

Fotoserie:

Lyd/foto af Radio Kattegat

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.