Konstiueringspartierne, G, A, Ø, C og O, ønsker at se på det fremtidige samarbejde med Attendo
Byrådsmøde (arkivfoto)

Konstiueringspartierne, G, A, Ø, C og O, ønsker at se på det fremtidige samarbejde med Attendo

Fagudvalgene skal nu drøfte muligheden for at give administrationen mandat til et afklaringsforløb, der afdækker hvilke muligheder der er for en fremtidig organisering af hjemmeplejen i Gribskov Kommune.

Borgmester Anders Gerner Frost (G)

Gribskovs borgmester, Anders Gerner Frost (NytGribskov), gør nu klar til at byrådet og fagudvalgene præsenteres for løsningsforslag, der kan sikre en fremtidig robust organisering af hjemmeplejen.

”Det er vigtigt at understrege, at vi er tilfredse med de medarbejdere der dagligt leverer praktisk og personlig hjælp til Gribskovs borgere, men at Gribskov Kommune har behov for en frisk begyndelse,” siger borgmesteren.

Pia Foght (A)

”Fagudvalgene i Gribskov Kommune forventes i april måned at give administrationen mandat til at afklare om der er leverandører på markedet, der ønsker at blive leverandører i Gribskov Kommune inden for hjemmeplejen. Det er en proces der tager tid og hvor det er derfor vigtigt ikke at forhaste sig.” slutter Pia Foght.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.