Forfatter-arkiver: Radio Kattegat

LYD/FOTO: 1. maj taler på Esrum Møllegård

Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti i Gribskov afholde denne 1. maj, på arbejdernes internationale kampdag, et fælles 1. maj arrangement på Esrum Møllegård. Der var mulighed for at lytte til taler af Britta Christholm (SF), Morten Dahlberg (A), Folketingsmedlem Christine Antorini (A) og byrådsmedlem Bo Jul Nielsen (A) og værten der bandt hele arrangementet sammen mellem talerne stod formanden for Socialdemokratiets ... Læs mere »

LYD: Byrådsmøde d. 16 april 2018

Mandag aften d. 16 april 2018 afholdte Gribskov kommune byrådsmøde. Du kan herunder lytte til lydoptagelsen af april måneds byrådsmøde. Klik “play” og lyt – delt i 4 lydfiler. Del 1: Del 2: Del 3: Del 4: Del 5: Lyd af Radio Kattegat Læs mere »

LYD/FOTO: Det Grønne Hus i Helsinge er genåbnet

Det Grønne Hus, butik med salg af genbrugsting, er tirsdag formiddag genåbnet i nye lokaler. Det Grønne Hus lå i mange år på Møllestien men er denne formiddag, efter nogle flyttedage, genåbnet på bagsiden af Sparekassen Sjælland, Østergade 7, og ud til den store p-plads. Genåbningen blev markeret med reception og tale af bl.a Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost og ikke ... Læs mere »

LYD/FOTO: Sparekassen Sjælland er åbnet på banktorvet i Helsinge

Sparekassen Sjælland har i dag d. 12 april 2018 åbnet bankfilial i den gamle Nordea bygning på “banktorvet” i Helsinge. Åbning blev fejret med en reception med en masse gæster på besøg, taler samt klip af den røde snor. Receptionen var godt besøg af borger og forretningsforbindelser m.m. der kom forbi for at hilse på og se den “nye” bankfilial i ... Læs mere »

Borgmester Anders Gerner Frost med i bestyrelsen for nationalpark Kongernes Nordsjælland

Stærk indflydelse på Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har inviteret Borgmester Anders Gerner Frost med i bestyrelsen for Nationalpark Kongernes Nordsjælland. En post borgmesteren bestemt ikke takker nej til. Borgmester Anders Gerner Frost fortæller: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Jeg mener nationalparken har et kæmpe ... Læs mere »

Byrådet skal holde temamøder i og med lokalsamfundene

Borgmester Anders Gerner Frost ønsker, at byrådet i løbet af de næste år holder en række temamøderrundt om i kommunen. Temamøderne skal planlægges sammen med det lokalsamfund som mødet holdes i, så de er med til at sætte dagsordenen for hvad der skal tales om. Borgmesteren har bedt administrationen komme med forslag til hvordan det kan gøres. Dette forslag skal byrådet behandle på mødet ... Læs mere »

BREDT POLITISK FLERTAL I NYE UDVALG I GRIBSKOV.

Det officielle startskud til det politiske arbejde blev taget i dag, hvor fagudvalgene besatte poster som formand og næstformand. Borgmester Anders Gerner Frost (NytGribskov) ser frem til bredt samarbejde. Nu er det politiske landkort officielt tegnet for byrådsarbejdet i Gribskov Kommunes fagudvalg. Udvalgene har i dag fredag d. 6 april 2018 besat posterne som formand og næstformand i udvalgene, og ... Læs mere »

LYD: Hør talerne ved DM i billard 2018 der finder sted i Vejby Billard Klub.

LYD/FOTO: VBK (Vejby Billard klub) og DDBU (Den danske Billard Union) præsenterer DM i billard 2018 i billard-lokalerne i Vejby Idrætsforening Alle kampene bliver tillige streamet live på nettet på denne side: http://kegler.ddbudm.dk/live Danmarks mesterskaberne blev her først på formiddag skudt i gang med taler af Vejby Idrætsforenings formand Niels Jørgen Larsen og Vejby Billard klubbens formand Carsten Andersen samt ... Læs mere »

LYD/FOTO: Årets idrætspriser 2017 i Gribskov blev ……

Gribskov Kultursal var rammerne for Gribskov kommunes uddeling af diverse idrætspriser for året 2017. Borgemesteren bød velkommen i salen efter fanerne blev båret ind i salen og derefter fik foreningskonsulent Susanne Jørgensen fra Center for Kultur, Fritid og Turisme i Gribskov ordet.   Aftens program så sådan ud: Uddeling af Idrætslederprisen, Årets Fund, Foreningsprisen og hædring af Mesterskabsvindere for året 2017 ... Læs mere »

LYD/FOTO: Kendt Vejby borger blev 60 år og hyldet med taler i Vejby Idrætsforening

Reception og festtaler i Vejby Idrætsforening d. 4 april 2018 – formanden Niels Jørgen Larsen blev 60 år. Man kan ikke sige Vejby Idrætsforening uden, at sige og tænke på Niels Jørgen Larsen, der igennem en årrække har været formand for byens aktive idrætsforening. Man kan næsten sige, at det lokale idrætshus er Niels Jørgens andet hjem, og dermed et ... Læs mere »